Sculpturing massage
NIEUW IN NEDERLAND!!

WAT IS SCULPTURING MASSAGE?

De Sculpturing massage methode is ontwikkeld op de vakgroep Fysiologie van het Onderzoeks Instituut voor Fysische Cultuur in St.Petersburg Rusland. De ontwikkelaar van de methode is Andrey Grebennikov. De sculpturing massage heeft selectief effect op het onderhuidse vetweefsel om dit te verminderen, en op de spieren om deze te ontwikkelen. De methode bestaat uit conventionele massage technieken met modificaties, en nieuw ontwikkelde benaderingen.

DE ONTWIKKELING EN HET EFFECT.

257 vrouwen in de leeftijd van 17-62 jaar hebben deelgenomen aan een testprogramma van 1997 tot 1999. Vóór het deelnemen aan de massagecursus werden antropometrische metingen verricht. Er werd vastgesteld welke lichaamsdelen correctie nodig hadden. In studiegroepen waar lichaams-correctie nodig was, zijn heup en taille omtrek verminderingen vastgesteld van 3,5 cm. Arm en scheen omtrekken zijn met 2,3 cm toegenomen. Het gewenste effect van de massage (bijv. vermindering onderhuids vet, of ontwikkeling spiervolume) is afhankelijk van fysiologische processen op het moment dat de massage toegepast wordt. De behandelmethode is gebaseerd op de speciale massage bewegingen uitgevoerd in een specifieke volgorde. De behandeling is absoluut pijnloos. Er worden geen cosmetische crèmes of lotions gebruikt tijdens de behandeling.


BLIJVEND RESULTAAT?

Het effect is blijvend voor meer dan een jaar indien het voorgeschreven behandelings-systeem nauwkeurig gevolgd wordt. De massage voorziet in een significante vermindering van de aanwezigheid van cellulitis.

KAN HET RESULTAAT BEINVLOED WORDEN?

Gebruik van fysieke oefeningen, cremes, gels, zeewier preparaten, enz. dragen bij aan een verhoogd effect van de massage van 30 - 35%. De methode geeft uitstekende resultaten in menselijke vormgeving.


BEHANDELING IN MIJN PRAKTIJK.

Deze nieuwe methode wordt in september 2003 voor het eerst in Nederland geintroduceerd. Wij verzorgen vanuit onze praktijk de landelijke opleiding van alle masseurs (in samenwerking met Andrey Grebennikov), en zullen daarna voor onze regio ook de clienten vanuit onze praktijk gaan behandelen.

Hebt u dus interesse in behandelingen, of wilt u gewoon graag eerst meer informatie hebben, stuurt u dan een mailtje naar: sculpturingmassage@laura-houterman.nl.

Wij staan u graag te woord, en mochten wij geen antwoord hebben op uw vragen, raadplegen wij Andrey persoonlijk voor u.

Foto's van geboekte resultaten.
Bent u opgeleid masseur, en hebt u interesse om de Cursus Sculpturing Massage te volgen?
Top Home